Hierontalaite kotikäyttöön tuo rentoutusta ja hyvää oloa

Kotikäyttöön on saatavilla monenlaisia hierontalaitteita eri tarkoituksiin. Hieronta rentouttaa sekä lihaksia että mieltä ja voi tuoda helpotusta sekä kipuun että mielen ongelmiin. Hieronnalla on yleensä vaikutusta kokonaishyvinvointiimme ja se sopii minkä ikäiselle tahansa. Tervetuloa blogin pariin, tämänkertaisena aiheena on hieronnan parantava vaikutus ja kannattaako hankkia hierontalaite kotikäyttöön.

Hieronnalla on pitkä historia kehon ja mielen parantamisessa

Hieronta on pehmytkudosten käsittelyä erilaisilla hierontatekniikoilla. Hieroa voidaan käsillä, sormilla, kyynärpäillä, polvilla, käsivarsilla, jaloilla ja erilaisilla hierontalaitteilla. Hierontaa on harjoitettu tuhansia vuosia ja se on yhä toimiva hoitomuoto monenlaisiin vaivoihin tai vain rentoutukseen. On löydetty arkeologisia todisteita, että hierontaa on harjoitettu jo monissa antiikin sivilisaatioissa Kiinasta Mesopotamiaan. Nykyäänkin hierontaa harjoitetaan monilla eri metodeilla, joiden juuret ulottuvat eri puolille maailmaa.

Hieronta vaikuttaa elimistön toimintaan monella tavalla

Hieronnalla voidaan vaikuttaa monella tavalla elimistön toimintaan. Hieronnalla voidaan lievittää kipua, parantaa verenkiertoa, hoitaa ummetusta, hoitaa lihaksia, rentouttaa ja sillä voi olla myös vaikutusta mielialaa nostattava sekä unenlaatua parantava vaikutus. Hieronnan vaikutuksista ei ole olemassa kattavasti tieteellistä näyttöä ja monia sen hyvinvointivaikutuksia voi olla myös vaikeaa mitata niin, että niistä saadaan kattavaa tieteellistä näyttöä. Riippuen siitä mihin hieronnan halutaan vaikuttavan, voidaan se myös yhdistää muihin hoitomuotoihin, jolloin siitä saadaan usein parhain hyöty.

Erilaisia hierontamenetelmiä on olemassa paljon

Erilaisia hierontamenetelmiä on olemassa paljon, joten valinnan varaa riittää jokaiseen tarpeeseen. Terveydenhuollossa useimmin käytetyt tekniikat ovat urheiluhieronta ja klassinen hieronta. Tämän lisäksi suhteellisen hyvin tunnettuja ovat esimerkiksi thaihieronta, akupainelu, shiatsu, ayurvedinen hieronta, lymfaattinen hieronta, reflexologia ja traitionaalinen kiinalainen hieronta sekä monia muitakin metodeja. Mikä hieronta metodi sopii parhaiten itselle, selviää ehkä parhaiten kokeilemalla erilaisia metodeja, jos kyseessä ei ole lääkärin määräämä hoidollinen hieronta. On myös mahdollista ostaa hierontalaite kotikäyttöön ja niistä löytyy myös laaja valikoima laitteita erilaisiin tarkoituksiin. On olemassa esimerkiksi hierontalaite selluliittiin, päähierontaan, vartalon muotoiluun, shiatsuun, sekä hierovia lämpövöitä, elektrodihierontalaitteita, lämpövöitä. Pieniä hierontalaitteita voi myös kuljettaa näppärästi mukana matkoilla. Hierontalaitteet kotikäyttöön löydät ammattimaiselta jälleenmyyjältäsi, kuten JeRoKa Oy.


jaa